Во тек со информациите

Бесплатен Clipping

Бесплатен Clipping

Можете да побарате Пробен Clipping за Вашите потреби и вашите клучни зборови и ќе добиете седумдневен бесплатен clipping. Бидете први кои ќе ја имаат информацијата, а Pressclipping нека биде ваш партнер во креирањето на вашите комуникациски стратегии.

повеќе

Анализи

Анализи

Анализата е важна повратна информација која може да поттикне конкретна акција или да ве одврати од акција. Press Clipping со текот на времето разви свои начини за анализирање на ефектите од комуникациите. Тие одговараат на клучните прашања поврзани со управувањето со идентитетот и препознатливоста на нашите клиенти во јавноста.

повеќе

Адреми

Адреми

Адремата на медиумите ги содржи контактите (лицата) со кои целно сакате да комуницирате во медиумите. Адремите кои ги нудиме овозможуваат класификација на медиумите и контактите кои се вклучени во процесот на комуницирање. Добра адрема е еден од условите за успешна комуникација со медиумите.

повеќе

e-Clipping

eclipping

За да бидете подготвени во кое било време.
Со помош на свое корисничко име и лозинка ќе имате увид во својот clipping во кое било време и од кое било место. Покрај основните функции како што се - прегледување на објавите и пребарување во архивата, оваа услуга е значајна и поради...

повеќе

Архива

Адреса:

Пресс Клиппинг,
Бул. Партизански одреди
бр. 62, ламела Ц,
Скопје - Македонија

Телефон: + 389 2 3094 025
Факс: + 389 2 3061 697

e-mail: info@pressclipping.com.mk

Следете не: